Motionistspillere

Voksenfjer:

Holdet er for dig som er ny badmintonspiller eller er lidt øvet spillere som gerne vil have god motion og en smule teknisk træning og ikke mindst hygge dig imens. ”Voksenfjer” er også for dig som gerne vil spille badminton, men ikke har en fast makker.

Vi spiller mandag fra kl. 19.15 til 21.15 i Frederiksværk Hallen.

Voksenfjer – øvede:

Holdet er for dig, som har spillet i flere år, og kan og vil spille i et (forholdsvist J) højt tempo. Det vil sige, at holdet er for vores bedst spillende motionister, og de seniorspillere som har lyst til at være med. Der vil være fokus på at spille en masse god badminton samt lidt teknisk træning som Christian Jørgensen vil stå for.

For at sikre at holdet består af spillere med et ”vist niveau”, skal du ”godkendes” til holdet. Det betyder, at Christian Jørgensen i løbet af de første to træningsgange vil vurdere, om holdet er det rette for dig, eller om du i stedet skal tilmeldes ”Voksenfjer” om mandagen.

Så er du banelejer – og har I udfordringer med at møde 4 mand hver gang grundet afbud/skader, eller har I bare brug for nye udfordringer – så kunne dette hold være noget for jer.

Baneleje:

Baneleje er for dig som gerne fast vil spille med vennerne.