Tilmelding

TILMELDING

På denne side er det muligt at oprette sig som medlem i Frederiksværk Badminton Klub. Her skal alle oprettes første gang man skal bruge systemet og kun denne ene gang. Det er vigtigt at man udfylder alle felterne omhyggeligt da de danner basis for de stamdata klubben bruger ved fremtidig kontakt.

Når man er blevet oprettet modtager man et log-in som man skal bruge ved tilmelding på fremtidige aktiviteter.
Hvis man ønsker at angive flere e-mail-adresser til en kontaktperson, kan det godt lade sig gøre. Man skal skrive de ønskede e-mail-adresser i e-mail feltet adskilt af komma og mellemrum. Eksempel: peter@hansen.dk, jens@rasmussen.dk. Bemærk, det er vigtigt at det er komma og mellemrum, som adskiller adresserne. Forkert: peter@hansen,jens@rasmussen.dk – dur ikke!

Fordel: Der kan sendes til 2 emailadresser.

Ulempe: Email kan ikke bruges som medlemslogin, man skal bruge mobilnr.

Man tilmelder sig Hold eller Bane under relevant faneblad (Ungdom, Senior, Motionist) nederst på siden.

HJÆLP!

Jeg ønsker flere brugere på samme login

Jeg ønsker flere brugere på samme login – og vil kun anvende 1 emailadresse – hvordan gør jeg?

Med denne funktion kan du oprette nye brugere under din egen profil, så du kun har ét login (én emailadresse) til flere brugere. 

Det er fx. ofte relevant for forældre, der ønsker at kunne styre deres børns profil på BadmintonPeople og stå for deres tilmeldinger. 

En under-bruger kan altid senere laves om til en almindelig bruger ved at ændre email-adressen på profilen for under-brugeren.

Når der er oprettet under-brugere, kan man altid skifte mellem brugerne på denne side og dermed optræde som den bruger der skiftes til på BadmintonPeople.

Opret under-bruger

Gå ind via dit normale bruger-login på www.badmintonpeople.dk. Hvis du endnu ikke er oprettet, opretter du dig som bruger på www.badmintonpeople.dk (hoved-brugeren fx forælderen)

Efter du er logget ind, klikker du på linket SKIFT allerøverst til venstre ovenover logoet for BadmintonPeople:

Herefter kommer du ind på denne side:

Skriv navnet på den underbruger du vil oprette i feltet Tilføj ny under-bruger og tryk på det grønne plus under Tilføj.

Underbrugeren er nu oprettet.

Proces

1. Forælderen opretter sig på BadmintonPeople (forælderen behøver ikke ansøge om medlemskab i denne klub).

2. Forælderen opretter sit barn som underbruger og skifter over til barnets profil.

3. Når man er inde på barnets profil udfyldes barnets profiloplysninger.

4. Når man er inde på barnets profil, skal der ansøges om medlemskab i denne klub, så det er barnet, der bliver medlem af denne klub (og ikke forælderen).

5. Når man skal tilmelde barnet til en klub, skal man være skiftet over på barnets profil.

(Man kan oprette flere børn under 1 forælder, hvis det ønskes)

Skift bruger

Når du har oprettet en under-bruger kan du altid skifte mellem dine bruger-profiler på den ovenstående side ved at klikke på ikonet under Skift til under Min profil eller aller øverst på BadmintonPeople i venstre hjørne via linket “Skift”. Du vil ved at skifte bruger straks blive til den bruger-profil, som du har skiftet til og kan tilmelde dig events osv. som denne bruger.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at send en e-mail til Brian Olsen

På turnering@fvbk.net

Nye medlemmer
For nye medlemmer vil de 2 første træninger være på prøve, så du lige kan mærke, hvor sjovt det er, og om det er noget for dig. Det er muligt at låne ketcher de første gange, så du kan vente lidt med at investere i udstyr. Til gengæld skal du medbringe tøj og sko til indendørs brug.

Nye medlemmer
For nye medlemmer vil de 2 første træninger være på prøve, så du lige kan mærke, hvor sjovt det er, og om det er noget for dig. Det er muligt at låne ketcher de første gange, så du kan vente lidt med at investere i udstyr. Til gengæld skal du medbringe tøj og sko til indendørs brug.

For at booke baner skal du gå til: TILMELDING -> BANEBOOKNING i menuen, eller klikke her.